Miért van az, hogy a legtöbb fiúnak a kirívó, fenék mutogató, mell kitevő öltözködésű/viselkedésű lányok jönnek be?
Úgy értem ha tegyük fel, áll egymás mellett 2 lány. Az egyiken nincs 5 kg smink,nem karcsú viszont jól el lehet vele beszélgetni, hűséges. Aztán van a másik akivel nem lehet beszélni magára tesz 5 kg sminket és kint van a feneke... A legtöbben miért őt választják?
16L
Már megint csak ezek a végletek, amikor valaki azt hiszi, hogy az első lány csak egy tökéletes kis szentlélek lehet, a másik pedig csak egy üresfejű, beképzelt plázap*csa. És ha mindkettőben egyenlő arányban vannak vegyítve a jó és rossz tulajdonságok?
Sajnos az élet nem ilyen egyszerű.
És az gondolom fel sem merül benned, hogy nem minden sminkelt nő retardált és nem csalják meg az első adandó alkalommal a párjukat.
Találkoztam én már olyan lazán öltözködő sminkelt csajjal akivel úgy éreztem, hogy akármiről tudok beszélgetni, meg olyan szolidan öltözködő nem sminkelt csajjal aki egy "aha"-n kívül mást nem tudott kinyögni. A személyiség nem kinézethez kötött.
Ideje lenne elkezdeni magaddal foglalkozni mások helyett és akkor talán téged is választanának.
Általában az ilyen visszafogott kinézetű lánykák lesznek élvonalbeli feminista harcosok, valamiért jó csajokat sosem láttam habzó szájjal férfiakat szidni.
Lehet, ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!