Miért hiszik itt minden kérdésről, hogy kamu?
Figyelt kérdés
Egy csomószor látom, hogy a válaszok fele az, hogy kamu a kérdés. És ezt miért kell leírni? Ha tényleg kamu akkor jobb ha ott hagyod, ha meg igaz akkor meg csak elrontod valakinek a kérdését. Miért nem lehet a kérdésre válaszolni?2019. júl. 3. 15:45
1/10 mákostésztaextrákkal válasza:
Szerintem mert a legtöbb embernek az olyan dolgok,amik kívül esnek a komfortzónájukon,az már hihetetlennek hangzik,ami egyből kamu,troll kérdés.
Meg azért is még szerintem,mert a gyík-on nagyon sok a troll.
2/10 anonim válasza:
Azért, mert sok a troll és nem takarítják őket, mi meg már kezdünk paranoiásak lenni.
4/10 ******?! válasza:
Paranoiásak vagyunk, nem bízunk az idegenekben.
5/10 mákostésztaextrákkal válasza:
#3-as,kifejtenéd mi a problémád velem?
Hacsak nem az,vagy akire gondolok.Akinek a neve D-vel kezdődik.Akkor viszont mindent értek, kár a szóért.
7/10 A kérdező kommentje:
Jó én értem, hogy sok a troll, de akkor is. Minek oda írni, h: "kamu kérdés biztos valami unatkozó tini/öregember/asszony/provokáló/troll vagy"
Vagy válaszolj vagy hagyd ott a kérdést.
Legalábbis szerintem így jobb lenne
2019. júl. 3. 16:56
8/10 anonim válasza:
#7:
Ja, próbálj már meg többszázezer embert megnevelni...
9/10 A kérdező kommentje:
Meg is tenném ha lehetne :D
2019. júl. 3. 22:57
10/10 anonim válasza:
Mert a szövegezésből sokszor ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!