Miért mondhatta ezt? Nem akartam rosszat.
Pár hónapja lett egy nagyon szép új fehér autóm, bmw. Jó kedvem volt, odavezettem ahol a barátom lakik, leparkoltam és elkezdtem ritmusosan nyomkodni a dudát. (Ne ítéljetek el én néha szeretem az ilyesmit, tudom hogy nem lehet és nem rosszból csináltam csak rámjött.) Klima miatt fel volt húzva az ablak de hallottam ahogy egy kutyás bácsi ilyet szól hogy mi van már itt megint? Abbahagytam, de szerintetek miért mondhatta? Néha szoktam duddantani csakúgy.
23/L
Hát engem is felkúrna, ha itt nyomkodná valami félkegyelmű a dudáját az utcánkban...
Remélem, egyszer letöri valaki a kezed. 21l
Ja mert amikor hétvégén éjjel aludni nem lehet mert egyesek úgy gondolják hogy bulikáznak az jobb. Na az meg nekem nem jutna eszembe soha.
Kedves 21 éves lány neked kéne eltörni, én nem akartam semmi rosszat csak probálgattam a dudát... Amúgy meg felhajtott ablak belső zár mellett próbáld csak meg de mindenkepp te huzod a rovidebbet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!