Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Alkoholista vagyok?

Alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés

27 eves vagyok ... masra se tudok gondolni csak hogy mikor iszok ... csak ugy erzem jol magam ...

egyre tobb es tobb kell .. hogy ugyanazt a effektet adja .. csak ezen vagyok, mikor es hol veszem es legyen otthon

DE

nem sort iszom.. nem bort.. nem palinkat

likort 28 30 szalek alkhollal..

2019. jún. 29. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mennyi antialkesz szentfazék van ezen az oldalon. Kérdező: nem muszáj teljesen leállnod, de azért csökkenthetnéd a mennyiséget vagy átválthatnál mondjuk sörre vagy borra. Azokból is vannak jófélék.
2019. júl. 1. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok anti alkesz, de apám durván csöves széli helyzetbe került a pia miatt. Mert ő se tudta tartani a mértéket, de a minőséget akarta.

Naponta iszok sört, de nekem nincs belső késztetésem rá. Ha nincs, nem baj. Akkor nem iszom és nincs semmi bajom.

Itt azzal van a gond, hogy a kérdező már függő, és azzal bizony nem árt valamit kezdeni. Márpedig ez nem fog menni csökkentett adaggal, nincs elég önuralma hozzá.

De nyugodtan hívj csak továbbra is anti alkesznak. :)

2019. júl. 2. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!