Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki az a férfi hang, aki kb....

Ki az a férfi hang, aki kb. az összes film címét bemondja?

Figyelt kérdés
Nemtudom, hogy tudjátok-e, de nekem nagyon bejön az X-Men: Apokalipszis elején lévő hang, mikor bemondja a film címét. Nagyon chilles, nem is tudom hogyan leírni. Szóval valaki please leírná, hogy annak a filmnek az elején ki beszél? Köszi :)

2019. jún. 27. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bozai József.
2019. jún. 27. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt az előző kommenthez hozzáfűzném hogy régebben és a mai napig is sok film elején az ő hangját hallani és a stáblistát is ő sorolja fel.A másik pedig ha rákeresel Youtube-on(A jól ismert hang)Korbuly Péter,azt a hangot is fel fogod ismerni azonnal,és gyakori még Szersén Gyula is,aki abszolút kedvencem,Poirot-hoz nem találtak volna keresve sem tökéletesebb hangot.Örülök hogy megkérdezted,mert egy időben annyira foglalkoztatott ez a kérdés hogy utánajártam és így most örülök hogy mást is érdekelt ez a dolog és segíthettem..:)
2019. jún. 27. 22:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen skacok :)
2019. jún. 28. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!