Kilopták a csomagból az értékeimet, kapok kártérítést?
Figyelt kérdés
Anyukam adott fel magyar postán egy csomagot, Skóciába, nekem.Megérkezett kulfoldre és a nyomkoveton vettuk eszre, hogy megserult a csomag. Kb 150 ezer forint ertek volt benne. Azt mondtak , hogy lefotozzak es ha kerjuk elkuldik így. Valoszinuleg mindent kiloptak belole, mert mar egy hete ott van. Mit tehetnek es kapok e karteritest?2019. jún. 27. 17:47
2/4 anonim válasza:
Biztosított csomagra a biztosítás értékéig igen, egyébként nem.
3/4 anonim válasza:
Meg a sima kepeslapos leveleinket is szokszor felbontjak, hol volt az eszetek erteket a postara bizni?
4/4 A kérdező kommentje:
Eloszor is koszonom a valaszokat. Azt mondtak a magyar postan, hogy adnak karteritest, de bizonytalan vagyok mikor lesz ebbol valami. Az elozo csomagom amit kuldtek rendben ideert. Gondoltam nem lesz belole legkozelebb baj. Kicsit szomoru vagyok.. legfokepp akik hasonloan jartak azokra lennek kivancsi!
2019. jún. 27. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!