Írjak búcsúlevelet?
Az élőknek jobb, ha hagyok egy kifejtett levelet, vagy videot, vagy inkabb jobb nem visszaszólni a halálból, mert fájdalmas ezeket olvasni/látni, belegondolni?
Én szeretném leírni nekik az okát is, meg régi emlékeket, amik kedvesek nekem,és talán nem emlékeznek rá. Apró dolgokat, amiket sose mondtam el. Ilyesmik.
Jobb érzéssel távoznék így.
De ha ez nekik rossz lenne, akkor inkább hanyagolom.
Segítsetek.
(Voltam már pszichiátrián, szedtem gyógyszereket egy ideig, beszéltem sokat segítő szándékú emberekkel, de semmi nem segített.
Már eldöntöttem, hogy megteszem. Nem kérek lebeszélő válaszokat.)
#11 figyelemkérés, segélykérés. Honnan tudod, hogy nem hivta még a segélyvonalat? Vagy ha nem hívta, akkor miért nem? Nem tudod, mi zajlik le benne!
Nem szabad bíztatni.
Minden ember értékes, egyszeri és megismételhetetlen!
#12 Ha valami zavar, annak hangot adok és nem hagyom annyiban, várva, hogy a világ majd magától jó irányba terelődjön. Ezt neked nem kell magyarázni, mert meg akarod mondani másoknak, hogy mit tegyenek és mit ne, csak így k.urvára hipokritának tűnsz.
#13 De tudom, mert képes vagyok értelmezni a sorait, ahogy ezt szerintem 80-as IQ felett mindenki más is meg tudja tenni. Azt nem tudom, hogy milyen biztatásról beszélsz, mikor annyit írtam neki, hogy ne vinnyogjon itt. Mondjuk így összeállt a kép, szimplán nem tudsz olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!