Mit gondoltok az Alexa névről? Mi jut róla eszetekbe?
Az Alex, mintha kierőszakoltuk volna egy +a-val a női mivoltát.
Nekem nem tetszik, én nem adnám a gyerekemnek, de ízlések és pofonok.
Egy tizenéves túlérett buta kislány ribis ruhákban.
Régen tetszett az Alexandra, egy sorozatban volt Alexis, az külföldi névnek tetszik, Alexisznek nem. A Lexi becézés is tetszik. Az Alexandrából a Szandi régen tetszett de mára annyira nem, Ali, Alika becézéssel találkoztam még, na az.. Aladár meg arab pasi.
Szerintem nem rossz.
Ismertem egy Alexát (Lexit), gólyatáborban láttam bikiniben, és baromira megtetszett. Szép arc, szexi husis test. De egy beképzelt pitsa volt!
Ismertem Alexát, hetente más "pasija" volt, 14 évesen!!!! :D
Azóta hát finoman szólva kur va lett, úgy tudom, hogy a szakmunkásból is kibukott, szóval nekem nem jön be ez a név, sajnos az a név, akihez már kötök egy olyan személyt, akit én képtelen lennél tisztelni, az nem tetszik.
Húgom jut róla eszembe. Mondjuk ő Alexandra, ami valamiért sokkal jobban tetszik, mint úgy, hogy simán Alexa.
Egy teljesen normális lányt kell elképzelni, kicsit visszahúzódó, félénk, kedves, okos, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!