Miert gondoljak sokanazt rolam, hogy szuz vagyok es meg
sohsem volt baratom? (26/N)
Figyelt kérdés
Nem gondolom, hogy szuznek lenni ciki, vagy barmi ilyesmi. Ezt leszogeznem.
De egy 26 eves felnott no vagyok (3 komoly hosszabb kapcsolatom volt). Nagyon sokan megemlitik (ami szamomra alapjaraton is felfoghatatlan?!) hogy nekem volt e mar valaha baratom?
Meg hogy en voltam mar e ferfival? Stb.
Szerintetek ez miert lehet?
Viselkedesre visszafogott vagyok, de szeretek beszelgetni, nagyon mosolygos vagyok, tarsasagkedvelo. Mi a baj velem? Egyszeruen megalazottnak erzem magam.
2019. jún. 17. 20:06
1/10 A kérdező kommentje:
Elnezest a hibakert, gyorsan irtam
2019. jún. 17. 20:14
2/10 anonim válasza:
Valamiért nem tudják rólad elképzelni, hogy volt barátod , de ennek több oka is lehet. Akár az is , hogy "szűziesen" aranyos vagy. :D Gondolom akkor nem sokat beszéltél a párkapcsolataidról, az is simán lehet, hogy azt hiszik, hogy azért nem, mert nem is volt. De ezt a kérdést egy ilyen kijelentés után fel is tehetnéd nekik, hogy miből gondolják ezt, hogy nem volt még barátod.. Szerintem semmi gáz nincs benne, aztán ők elmondják a választ. :)
2019. jún. 17. 20:20
3/10 A kérdező kommentje:
De akkor hogy viselkedjek hogy ne legyek “szuziesen” aranyos?
Mert en nem gondolom, hogy az lennek, csak szimplan szeretek ramosolyogni az emberekre, (emiatt is sokan kigunyoltak mar) es probalok kedves lenni.
2019. jún. 17. 20:26
4/10 anonim válasza:
Félreértesz, nem kell változtatnod, ez inkább egy pozitív dolog, mint sem negatív. :) Emiatt kigúnyolni? Én is rámosolygok arra, aki rám néz munkahelyemen, de szerintem ebben semmi rossz nincsen. Az is lehet, hogy rosszindulatból mondták..
2019. jún. 17. 20:33
5/10 anonim válasza:
Főleg ha a kollégáid nagy része nő, azért ott mennek az ilyesfajta szurkálódások.. Hidd el tudom.. Egyedül vagyok férfi a részlegünkön... :D
2019. jún. 17. 20:34
6/10 A kérdező kommentje:
De ezeket tobbsegeben ferfiak mondjak nem nok.... pont emiatt erzem kulonosen sertonek....
2019. jún. 17. 20:35
7/10 anonim válasza:
Magamból kiindulva soha nem kérdeznék ilyesmit, de ha mégis, akkor akitől kérdezem, ahhoz közel kell álljak és inkább puhatolózásból, mint sem sértésből.. De ezt komolyan kérdezik?
2019. jún. 17. 20:40
8/10 A kérdező kommentje:
Szamomra is nagyon fura es bunkosag ilyet kerdezni.
Nem tudom miert. Mert az a legrosszabb, hogy nem azt erzem hogy viccelodnenek, es azt sem hogy csak bunkosagbol kerdeznek, hanem tok komolyan.
Meg pl olyanokat hogy en kicsit olyan vagyok mint szuz Maria
2019. jún. 17. 20:51
9/10 anonim válasza:
Soha nem kérdezted, hogy miért? Amúgy nem akarok tapintatlan, de külsőleg hogyan nézel ki? Ha persze nem vagyok túl indiszkrét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!