Az introvertált emberek hogy bírják az unalmat, többségük egész nap a szobában kukksolok. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 17:25
1/29 A kérdező kommentje:
Tehát nekik ez nem unalom hogy a 4fal között vannak
2019. jún. 16. 17:26
2/29 anonim válasza:
Megválaszoltad magadnak. Nekünk nem unalmas egyedül lenni.
3/29 anonim válasza:
Nyilván ha unnák, akkor nem lennének introvertáltak. Engem pl az emberek fárasztanak és untatnak, és csodásan le tudom foglalni magam a 4 fal közt is.
4/29 anonim válasza:
Azt se tudod, mit jelent az introvertált kifejezés.
5/29 A kérdező kommentje:
De befelé forduló akiket lefáraszt a sok ember nem egyenlő a félénkkel
2019. jún. 16. 17:36
6/29 anonim válasza:
Ismételten egy idióta aki nem tudja mit jelent az introvertáltság.
Nem egyenlő az unalommal és semmittevéssel
7/29 anonim válasza:
Néha tényleg unatkozok, de egyébként én is elvagyok egyedül. Olvasok, zenét hallgatok, filmeket nézek vagy csak elmélkedek valamin.
8/29 anonim válasza:
nem unatkozom. sőt, jobban elszórakoztatom magamat, mintha mással töltenék időt, egyedül ráadásul feltöltődök, kikapcsolódok. mikor valaki mással, másokkal vagyok, nekem plusz energiába kerül, hogy foglalkozzak, kommunikáljak velük.
9/29 anonim válasza:
Én pl szeretek társaságban lenni is. Bulizni, ismerkedni, de legtöbbször inkább vagyok itthon, egyedül a szobámban, olvasok vagy filmezek és abszolút jól érzem magam. Egy évben max. 10x járok el bulizni.
Én ezt úgy definiálnám, hogy nem igénylem állandóan a társaságot, nincs szükségem másokra, hogy jól érezzem magam. Ennek ellenére nyitott vagyok és szívesen ismerek meg új embereket, ha úgy van. Hozzáteszem, régebben nem voltam ennyire nyitott és tényleg az a sztereotipikus introvertált voltam.
17/L
10/29 anonim válasza:
Engem pl. az általánosító és az olyan extrovertált emberek untatnak, akik nem értik, hogy miért nem tudok a nap 24 órájában pörögni, ordítva röhögni és poénkodni szünet nélkül beszélni. Ment már tönkre egy jól induló kapcsolatom azért, mert "nem tudtam hozzá felgyorsulni" és nem is akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!