1/13 anonim válasza:
Igen, bár attól is függ, hogy milyen tekintetben és mértékben.
2/13 anonim válasza:
Regen az okori romaiaknak pl. a 24 eves hivatalosan meg gyerek volt,asziszem.
3/13 anonim válasza:
Vagyishogy meg nem teljes jogu felnott.
4/13 anonim válasza:
Ha "felnőtt kor" alatt a könnyedség, a játékosság, a kíváncsiság, és a legapróbb dolgoknak is örülni tudás elvesztését értjük, akkor normális.
Én sem kívánom azt a fásultságot, amit az emberek zöme az "ideális felnőtt" képzetéhez rendel.
5/13 anonim válasza:
4- es ,szep valasz! Egyetertek.
6/13 anonim válasza:
Sajnos en jo es rossz ertelemben is gyerek vagyok. Nemcsak az apro dolgoknak orules van meg es a jatekossag,de az arnyoldal is.
Kornyezetem elegge bolondnak nez,nem normalisnak.
Nem tudom,te milyen ertelemben vagy gyerek 24 evesen,hogy erzed?
7/13 anonim válasza:
Kb. 30 éves koromig gyereknek éreztem magamat.
9/13 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, szerintem sokkal jobb mint ha be lennél fásulva mert sokan abban a korban már be vannak sajnos, ami nem jó.
10/13 anonim válasza:
Csorbakaroly95. Az osszes 24 eves kerdest ez a beteg elme irja ki. Egesz nap a szobajaban doglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!