Szerintetek egy Férfi megüthet egy nőt, ha a nő megüti?
Ja latom visszauthetsz:
https://www.youtube.com/watch?v=V4akMaeZ0-k&t=65
Jogilag nem uthetsz vissza ha nem folyatatja.
önvédelemből visszaütnék, ha nem áll le vagy nem tudom, veszélyhelyzetben automatikus
most tök mindegy, hogy ki kezdte, elég primitív dolog, hogy pofonnal akarja valaki a vitát rendezni, az is az, aki visszaüt
ha engem megütne valaki, akkor feljelentés, és gondoskodom róla, hogy mindenki tudja, hogy egy agresszív állat
azért is terjedt ez el, hogy nem "illik" nőt megütni, mert nagy átlagban gyengébbek és amilyen erőt egy férfi ki tud fejteni nagyobb eséllyel okoz kárt, amúgy meg ezért se kéne gyerekeket se verni khm, mert gyengébbek, ez itt a lényeg, nem feltétlenül a nemek miatt, az is gusztustalan, ha valaki a saját neméből üt meg valakit, aki gyengébb, de ugye mint mondtam semmilyen bunyó nem elfogadott erőviszonytól függetlenül is, szvl nem, nem üthetne vissza akkor se
Ez egy régebbi videó azóta sok minden változott ezen a téren, nyilván vannak ilyen "white knight"ok akik azt mondják h nem lehet megütni, de ha ő megüt egy férfit,ráadásul nem jogosan, mint pl. A videóban. Szerintem jól teszi a férfi ha visszaüt.
Plusz: a férfi aki megüt egy nőt megütő másik férfit, nagyobb szabálytalanságot követ el, mint a nőt megütő férfi.
Direkt írtam oda, h ha az ütés fáj a férfinak :D pl.: ha egy 40 kilós nő gyengén megpofoz egy 120 kilós férfit akkor azért az más tészta ha ő visszaüt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!