Ilyen melegben ti nem költöznétek el valami északi országba, ahol hűvösebb van?
De, mindig mondom itthon, hogy nem élem túl, el akarok menni a tundrára:D
Télen meg egy darab kardigánba futkosok. Nekem a bőröm is érzékeny a napo, szóval 20 percnél tovább ha napon vagyok leégek. Szóval nyáron mindig felveszem az éjszakai életmódot amennyire tudom (éjjel edzek, sétálok a kutyámmal, mosogatok, takarítok stb).
Két hónapot kibírni? Én pár nap után elbőgöm magam, annyira megvisel. Nem hiszti, egyszerűen fáradt vagyok, nem tudok rendesen aludni, enni, dolgozni, takarítani. Néha úgy érzem, fulladok a melegtől.
Még soha nem panaszkodtam hidegre, nagyon szeretem, nagyon jól bírom. Én is szeretném élvezni a nyarat, nálam nem döntés kérdése volt, hogy na, akkor nem szeretem a meleget, egyszerűen a szervezetem nem viseli el.
Mert itt bárki pontozhat, én hozzá nem nyúltam a kezekhez.
Valaki említette, és egyet kell értsek vele.A nagyon fehér bőrnek nem tesz jót a nap.Én pl.ki sem megyek az utcára ilyenkor,maximum akkor ha magamra kémek egy jó 50 feletti faktorszámú naptejet.
Dehogynem, pont arról beszélgettem ma anyámmal hogy ha megtehetnénk, elutaznánk kicsit valami hűvösebb helyre pl Norvégiába. Milyen jól esne a hideg
:)
hát én azt élvezném, ha minden nap ilyen forró idő lenne. igazi strandidő. az UV is végre kitisztítja a bőrömet, amire semmilyen krém-étrend nem képes. IMÁDOM!! :D
végre lehet kellemesen természetes vízben úszni. ennél jobb nem létezik számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!