Észre vettétek, hogy amikor emelték ki a Hableányt, akkor lehetett tisztán látni az első holttestet?
Az M1 híradó közvetítette?
Mi erről a véleményetek? már aki látta!
Márpedig lehet látni és az M1 készítette!
Tudok küldeni linket meg képet, de csak privátban mert ide nem rakom ki!
Nem néztem mert szerintem gusztustalan dolog ilyen eseményeken csámcsogni. Azokat sem értem akik kimennek és videóznak aztán töltik fel a netre. Ha az ő szerettük lenne ott, örülnének ha több millióan ezen élvezkednének a neten? Létezik egy olyan, hogy kegyelet. Megkellene ismerkednie vele sok sok embernek.
Ha lehetett is látni, nem meglepő, hiszen egy balesetről van szó, sokan meghalltak, nagy volt a valószínűsége hogy a roncs kiemelése közben találnak még holttesteket.
"Márpedig lehet látni és az M1 készítette!"
Senki nem állította az ellenkezőjét. Nem voltak rá felkészülve, hogy a fedélzeten találnak holttestet, az előzetes becslések szerint is azt várták, hogy akiket nem találtak meg, azok a hajótestben vannak.
Bár valóban nem kellett volna élőben közvetíteni, hanem megvárni a fejleményeket és vágva vagy retusálva kiadni a felvételt, de mint tudjuk, a média szenzációéhsége sajnos gyakran felülírja a minimális jóízlés szabályait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!