Martin Luther King vagy Adolf Hitler volt a jobb szónok?
Mindig amikor hitlerrol látok egy videót, olyan, mintha egy toporzekolo kis p icsát látnék..
De most komolyan; nem értem hogy hogy tudja bárki is jó szonoknak tartani. Ha előttem kezdene visitani, meg utlegelni az asztalt, venném is ki a telefont a zsebembol hogy hívjam a rendőrséget, mert azt hinném hogy megszökött egy beteg a pszichiátriáról. (ami nem is áll túl távol a valóságtól, mert Hitler annyit drogozott hogy fél életét tündérek között töltötte)
Egy ilyen embernek maximum akkor lehet bármiféle tekintélye amikor a világ teljesen kifordult magából,es az őrület lesz az új normális. Egy normális világban viszont csak a gyerekes emberek veszik komolyan.
MLK viszont egy intelligens, higgadt ember erős szavakkal. Hitlerhez hasonlítani több, mint sértés.
"De most komolyan; nem értem hogy hogy tudja bárki is jó szonoknak tartani."
Például abból, ahogy képes volt hatni a tömegekre?
Attól, hogy negatív történelmi figura még lehet objektíven megítélni.
Olyan nincs, hogy valaki hülye és mindent rosszul gondol, mégis az övé a hatalom. Valamit ehhez csak jól kell csinálni, ha mást nem, a propagandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!