Mit érezhet irántam?
Van egy fiú és nemtudom eldönteni hogy most utál van esetleg bejövök neki?
Pár hónapja egy játék alkalmával aztmondta hogy engem csókolna meg valamint sokszor ránézek és látom hogy figyel engem
De nagyon ilyesztően számomra:Dvalahogy mindig elkapom a tekintetét de gyorsan elrántom a fejem
És csak 3 lány szép szerinte és csak azoknak lájkolja a képét és ebből a háromból én vagyok az egyik
Azonban meglepetésmre múltkor észrevettem hogy letiltotta instagramon az üzenetküldést azaz nem küldhetek neki üzenetet és nemtudom miért hiszen soha de soha nem beszélünk
Kicsit gyerekes fiú még és a haverjaival mindig röhögnek valami baromságon de ha ottvagyok a közelbe olyan mintha feszült lenne
Nem röhög,beszél ahogy szokott csak figyel de nagyon ilyesztően
Alapjáraton csendes lány vagyok és nem gondolom hogy idegesíteném mivel nem is tudnám semmivel
Nemtudom eldönteni hogy utál vagy kedvel?://
Nekem nem jön be ez a fiú de mégis bánt hogy letiltott meg nemértem egyszerűen a viselkedését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!