Mit csináljak, ha csak néhány film és az tart életben, hogy egyes tudósok 2030-ra bescülik a transzhumanizmus elkezdődését?
Ki nem szeretne kiborg lenni? Én.
Mert amint valami elektronikai kütyüt tesznek a kis testedbe és összekapcsolják az agyaddal, abban a pillanatban bármikor más irányítása alá kerülhetsz. Köszönöm, én tökéletesen megvagyok a szabad akarattal. Ha az az ára, hogy elkopok, hát istenem. Legalább van vége az útnak.
Mit csináljak, ha csak néhány film és az tart életben, hogy egyes tudósok 2030-ra bescülik a transzhumanizmus elkezdődését?
Semmi gond sincs vele, ha a filmeken élsz, hogy nincs más, amit szívesen űzöl a szabadisődben.
A kérdésed második részéről szerintem írhatnál könyvet; szerintem nagyon jó érzést adsz, amíg elképzeled, írod, dolgozol, hogy úgy írd, ahogy szeretnéd, néha megleped magad is azzal, amerre halad a sztori. Érdemes megpróbálnod. Kiadatni nem kell, de Neked adni fog pozitív löketet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!