25 évesen úgy élek, mint egy kis gyerek, meló után itthon vagyok a szobámban, nem csajozok, nincsenek barátaim. Valami baj van az agyammal?
Jóó de mit csinálsz a szobádban ?
Kondizol ? Valami online játékot játszol ? Nyelvet tanulsz vagy egyéb dolgokat ?!
Ez elég tág fogalom ennyi infó alapján nehéz leszűrni az ilyen dolgokat.
De ha már dolgozol akkor szerintem olyan óriási baj nem lehet veled...
De ha egyszer az vagy?
Mozdulj ki, szerezz barátokat, járj el otthonról.
Én is sokszor ülök a lakásban, mert nincs jobb dolgom. De néha meg egész hétvégén a városban mászkálok, általában pont ugyanannyira egyedül, mintha otthon maradnék, csak több atrocitás ér. Ettől független néha jól esik csak úgy sétálni.
Viszont azért néha csinálok ezt-azt itthon, más nem tartja rendben a lakást, nem intéz ügyeket, nem mos ki helyettem, szóval muszáj.
Jep, nekem sincs életem. Valahol zavar, mert volt időszak, amikor volt haveri társaság, akikkel mentünk ide-oda. Jó lenne most is. Csak az a bibi, hogy durván megutáltam az embereket, úgyhogy meggondolom én még ezt. XD
Nem annyira rossz ám egyedül, hogy feltétlen meg kelljen menteni azt, aki magában éldegél.
A te esetedben valóban az a kérdés, Kérdező, hogy zavar-e vagy sem. Bár mivel kérdést írtál ki, felteszem zavar.
Na akkor viszont mozdulj ki és kezd valamit magaddal!
Ha viszont mégse érdekel? Akkor parabolás ívben sz*rj a társadalmi elvárásokra. Én is pont azt teszem. 30 éves fap*na vagyok, és gyerek is max annyira kéne, mint egy jó nagy púp a hátam közepére. Ez a biológiai óra, meg ösztönök nálam valahogy nagyon nem működnek. :D (de minden alkalommal, amikor ezt kifejtem, jön egy okostojás és elkezdi az unásig ismételt szöveget hogy maaajd ha jööön a zigazziii meg maaajd időőővel, még fiataaal vaaagy.... - ugh, spare me please)
Na? Hányan ugattok be és mennyire pontoztok le? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!