Moly.hu, miért csak pozítiv kritikákat írnak?
Becslések szerint 90% csak pozitív kritikákat írnak a recenzensek, kommentelők, olyan könyekről, ami abszolút nem állja meg a helyén, sőt voltak, olyan regények, ahol kínszenvedéssel olvastam végig, már csak azért is végigszenvedtem, mert kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége. Voltak olyan könyvek, ahol az 5. oldalnál szimplán nem jött át és erre kritikusok dicsőítettek, ami miatt számomra mind a mai napig közel sem olyan szimpatikus. Hipotézisem szerint a Moly.hu negatív kritikákat szándékosan lettek moderálva, nem igen adnak lehetőséget, hogy passzívan reagáljanak.
Valaki csak ponzorálja, hogy nagy részben kizárólag pozítiv értékelést írjanak?
Szerintem némileg egyszerűbb a helyzet, a moly on tudtommal nem "profi" kritikusok írnak hanem a közösség.
Nyilván én is olyan könyvet választok/olvasok ami valószínűleg az ízlésemnek megfelel, valószínűleg tetszeni fog stb stb
Nem valószínű hogy egy ilyen könyvben csalódnék... illetve igen de az a maradék 10%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!