Nagyon gáz volt így ajtót nyitni, mit gondolhatott?
Én is melltartó nélkül vagyok otthon.
Lát ennél cifrább eseteket is, max volt egy jó napja ha szépek a melleid :D
Nekem egyszer volt vicces esetem futárral, csomagküldő, akkoriban sokat rendeltem de mindig úgy jött ki a lépés, hogy más vette át. Egyszer pont otthon voltam amikor jött, kimentem rövidnadrág, póló, kócos konty, nuku melltartó, ahogy azt otthon illik. Elkerekedett a szeme, majd pár másodperc múlva kapcsolt "te vagy XY!?"
Nem vagyok egy szépségkirálynő, nem értettem miért lepődött meg annyira. De nagyon vicces volt.
Én múltkor a következőképpen nyitottam ajtót a postásnak:melegítőnadrág, strandpapucs, túlméretezett orvosi köpeny,kezeimen sárga gumikesztyű, fejemen zöld műtőssapka, szám elé pedig nagymamitol örökölt fejkendő volt kötve, mivel arcmaszkom nem volt és nem akartam annyira beszívni a festék meg higító szagot és a szemüveget is legalább jobban tartotta..Eme szexi öltözék tehát festés miatt volt, ezeket nem sajnáltam bemaszatolni.
A postás nem szólt semmit,csak pillanatnyi dermedt csend után vett egy nagy levegőt és átadta az ajánlott levelet.Elég edzett lehet ő is, ha sem a szívbaj, sem a röhögőgörcs nem kapta el.
Szerintem a futar meg ki is verte. Majd azon fantazialt, hogy behivod a lakasodra "borravaloert". ;)
En igy reagaltam volna le (felteve, hogy a kerdezo jo csaj kategoria).
Amugy szerintem az a futar jol elsztorizta a dolgot 1-2 munkatarsanak, meg szinesebbe tetted a napjat / estejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!