Nem tudom elfogadni hogy 24 éves vagyok újra 20 éves akarok lenni. Normális hogy így tartok az öregedéstől?
24 évesen nem érzem magam cseppet sem öregebbnek egy 20 évesnél, inkább csak komolyabbnak, szabadabbnak, felelősségteljesebbnek, tapasztaltabbnak. Ettől függetlenül ugyanúgy élek, bulizom, dolgozom, diplomázom, komoly párkapcsolatban vagyok és babát tervezek.
Nem sok különbség van 20 és 24 éves kozott, és előbb utóbb minden 20 éves lesz 40 éves, sőt, 80 éves is, ezt el kell fogadni és kesz. Az életminőség a lényeg, hogy ki hogyan él, nem a kor! A kor CSAK IDEIGLENES!
Kérdező, természetesen nem ez a lényeg. Én arra próbáltam csak rávilagitani, hogy nem feltétlenül kell egy mai 20 évest irigyelni, sőt. Én peldaul messze nem irigylem a nálam is fiatabb generációt, akik majd most érettségiznek, stb, mert egyáltalán nem lesz könnyű dolguk! Hidd el, nem minden a kor.
A gyerek kerdés pedig természetesen nem verseny, kinek előbb, kinek kesobb lesz.
De 20 és 24 éves között továbbra is azt mondom, hogy semmilyen különbség nincs, az a 4 év semmiség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!