Használják ezt az oldalt "nagy" emberek is?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam egy olyan felhasználót akinek az volt a neve elött hogy Dr.2019. máj. 24. 17:16
11/12 anonim válasza:
Én meg jogász vagyok, és rendszeresen használom az oldalt.
De az a dr nem tesz semmit, a bunkó akkor is bunkó ha dr, a jó ember meg akkor is jó, ha 8 általánosa van.
Szerintem a híresek is használják, a humoristák mindig mondják, hogy miket találnak magukról. Rádióműsorban is hallottam már az oldalról és tévé műsorban is említették.
12/12 anonim válasza:
Pszichológusok biztos vannak, mert mindig hájpolják a válaszban a kérdezőnek, pedig az nem válasz. Pl.
Nem indul az autóm, mit tegyek?
Nem válasz: Vidd el autószetelőhöz.
Válasz: Benzin van benne?
Szóval szerintem pszichológus mókusok biztosan voltak, és elég nagy emberek, mert iszonyat sokat tanult egy szihomókus :)
Persze te ismert emberre gondolsz, pl. Farkasházi Tivadar, Vágó István...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!