Milyen rossz dolgok történtek veled az elmúlt 1-2 évben?
Figyelt kérdés
2019. máj. 21. 19:24
11/17 anonim válasza:
Oké, gondoltam beírok én is, de olvasva a válaszokat én inkább csak lapítok és áldom a(z ehhez képest) jó sorsom.
Azért sajnállak titeket. :(
12/17 anonim válasza:
Belekerültem egy kibogozhatatlan feladatba, amitől nem tudok szabadulni...
13/17 anonim válasza:
családtag elvesztése, baleset- végtagtörés, fogászati gondok
14/17 anonim válasza:
Az az ember akit valamiért a mai napig a legjobban szeretek,ok nélkül megszakította velem a kapcsolatot miközben megígérte még jó régen,hogy nem ő sose hagyna el,meg nem tiltana le,megtette.😂
Aztán gyakorlatilag utcán éltem két hónapig (egy autóban).Jó is volt az
Aztán elment a macskám,aki mindig ott volt velem,mindig.
A keresztanyámat idősek otthonába vitték,mert egyre jobban épül le, és nem tudom,meddig lesz még velem
És egyre inkább bezárkózom magamba
Egy krónikus betegség
Egy mentális,amivel minden nap egy élmény
15/17 anonim válasza:
Sok pénz vesztése pl. fogászati gondok miatt, karrierrel kapcsolatos gondok és eltávolodtunk egy számomra fontos szerettemmel.
16/17 anonim válasza:
Nagymamám elvesztése, édesanyám súlyos beteg, több mint fél évig tartó kemény szülés utáni depresszióm volt (majdnem öngyilkosság lett a vége), házasság megromlása.
17/17 anonim válasza:
depresszió,egyetemről való kirúgás,barátom öngyilkossága,fizikai bántalmazás,átvert a szerelmem,megerőszakolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!