Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem jobbá az életemet?

Hogyan tegyem jobbá az életemet?

Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Igen informatív. Máris rengeteg ötletem van, hogy életed mely területein kell beavatkozni és mely szokásaidon lenne érdemes változtatni.

Igen, ez a komment szarkasztikus. A kérdés meg így önmagában értelmetlen. Nem kérek elnézést.

2019. máj. 18. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én esetemben a kishitűség, bizonyos területeken a kitartás hiánya; hogy az első kudarc után rögtön megijedtem - ezek voltak a fő okai annak, hogy jelenleg ott tartok csak, ahol. Plusz túlságosan is másokra hallgattam, másoknak akartam megfelelni. Nem mertem kockázatokat hozni.

Mára ezeken változtattam. Sajnos mára viszont lelkileg-testileg fáradt vagyok, reményvesztett, megcsömörlött és bizonyos dolgokról bizony lekéstem már.

Egyébként Kérdező, mi a gondod?

Így tényleg nem lehet bővebben, hatásosabban segíteni.

2019. máj. 18. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy mit akarok?

Csak menni és menni szeretnék.

2019. máj. 18. 20:44
 4/4 anonim válasza:
Olvasd a Bibliat, ettől jobba fog valni az eleted. Komolyan mondom. Nyitott szivvel olvasd.
2019. máj. 25. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!