Mit kell tudni a YouTube pénzkeresésről?
Sziasztok, elég sok ötletem van videózással kapcsolatban, de mielőtt még bele kezdenék szeretnék érdeklődni a pénzkeresésről,hogyan lehet vele pénzt keresni?
hogyan fizet?
Körülbelül megtekintésre? Stb..
Bármit amit tudsz róla.
Nem vagyok ebben otthon, ezért itt kezdeném az érdeklődést, természetes tisztában vagyok vele hogy azonnal nem fog be indulni, hogyan lehet adózni? stb..
Miért szeretnék youtubozni?
Nagyon szeretek videózni, videókat szerkeszteni, új ötleteket ki találni, szerintem ha az embereknek adhatok valamit amin jót nevethetnek, szórakozhatnak, bele vihetek a szürke hétköznapokba egy kis örömöt.
21F
Most lehet, hogy illúzióromboló leszek, de sokan nagyon nagyot koppannak, amikor szembesülnek a tényekkel.
Szokták mondani, hogy hozzávetőlegesen havonta forintban annyit fogsz kapni, ahány feliratkozód van. Ez nagyjából helytálló is. Persze, nem a feliratkozószám alapján kapod a pénzt, de ez egy amolyan tapasztalati statisztika...
Hogy konkrétan mennyit fizet, az azon múlik, hogy hányan kattintanak a reklámjaidra, vagy hányan nézik végig azokat. Minden egyes sikeres reklám után pedig pénzt kapsz. Hogy mennyit? Az attól függ, hogy maga a reklám mennyit ér. Egy amerikai reklámkattintás akár 10-20 forintot is érhet, egy hazai viszont jó, ha 1 forintot.
Aztán amikor eléred a kifizetési küszöböt, akkor utalnak.
Ami az illúzióromboló az egészben: az az, hogy rengeteg múlik a szerencsén, és sajnos kelendőbbek a "trash" tartalmak, mint a minőségi termékek.
Adózni meg egyéni vállalkozóként a legcélszerűbb. Vagy adószámos magányszemélyként, ha a bevétel még nem rendszeres.
Nagyon nehéz megállapítani, hogy hogyan fizet. Igazából rengeteg mindentől függ. Pl.: milyen témáról készítesz videókat, mennyien néznek, milyen hosszú a videó, kik néznek.
Adózni a megkeresett pénz 90%-ból kell 42-44%-ot, nem emlékszem pontosan.
Ha érdekel részletesebben a téma, akkor itt olvashatsz róla bővebben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!