Szerintem igen, nekem tetszett. Ha nem tudnám, hogy a te hangod még el is hinném, hogy az igazi :D
2019. máj. 2. 23:34
2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom! Csak az a baj,hogy eloszereplos filmekhez,vagy narralashoz nincs jo hangom ugy erzem. Csak animalt karakterekhez psszol,azon belul is talan a disneys mesekben levo hercegnok vagy ilyen kis fura de aranyos noi lenyek :D
2019. máj. 2. 23:37
3/10 A kérdező kommentje:
Lenyekhez*
2019. máj. 2. 23:37
4/10 anonim válasza:
Van, ilyen mese filmekhez pont jó.
2019. máj. 2. 23:45
5/10 anonim válasza:
Törpillához szerintem annyira nem passzolsz, ettől függetlenül viszont nagyon aranyos hangod van :D
Engem így hirtelen a Csacska angyalból emlékeztettél a főszereplő lány hangjára, de most így hirtelen meg nem mondom, hogy őt ki szinkronizálta :D
2019. máj. 2. 23:46
6/10 anonim válasza:
hany eves vagy? szerintem masokhoz is jo lenne a hangod, nem csak a disney hercegnokhoz.
2019. máj. 2. 23:46
7/10 Carragher_x válasza:
Ahhoz hogy erről véleményt lehessen formálni, videóval kellett volna készülni, mivel ez leginkább az időzítésen múlik.
Egyébként olyan, hogy szinkronszínészet, olyan nincsen. Színészet van. A hangszíned pedig egyáltalán nem korlátoz be semmilyen szerepre :)
2019. máj. 3. 02:21
8/10 anonim válasza:
#7:
Az előző rendszerben még volt szinkronszínész szak a színművészetin, csak aztán megszüntették. Sajnos. Ezért van manapság annyi gány hazai szinkron.
2019. máj. 3. 13:15
9/10 Carragher_x válasza:
"Ezért van manapság annyi gány hazai szinkron."
Nem. Azért van manapság annyi gány szinkron, mert max egy nap van felvenni és magára a fordításra is elég minimális idő van.
2019. máj. 3. 14:35
10/10 anonim válasza:
Nekem valamiért nem tetszik a hangod, olyan átlagos. Ha az iskolában hallok lányokat beszélgetni, kb 10-ből 6-nak ilyen, vagy ehhez nagyon hasonló hangszíne van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!