Tavaly még középsulis voltam, most meg le vagyok cseszve hogy nincs saját lakásom és gyerekem?
Első éves egyetemista vagyok. Önköltségesen, mert 430 pont nem volt elég egyetemre jutni. Mellette 2 állásom van. Autóval járok fel vidékről és onnan munkába amit én vettem és tartok fent.
De idősebb generáció állandóan piszkál hogy ők 21 évesen már gyereket neveltek és terveztek elköltözni vagy el is költöztek. Emellett adjam el a fostalicska autómat és vegyek szerintük egy normálisat. És csak azért nem tudom ezt megtenni mert anyámékon élősködök szerintük otthon és büdös a munka.
Rákba csináljam ha minden normál munkához diploma kell? Kiba szott jog mellett 2 állásom van. Egy hétköznapra meg egy szombatra. Heti 1 nap pihenőm van, és nem rohadt büfészakra járok.
5 órákat alszok erre ilyen beszólásokat kapok.
Sok volt már.
16 éves korom óta tolom suli mellett a melót. Egy éve mindenkitől azt hallgattam hogy ráérek még, nem kell melózni. De én csak csináltam. Most meg hogy elballagtam mindenki számon kéri hogy miért is élek még anyámékkal. Mintha az érettségi mellé lakás is járna...
Az autó az lehet jogos hogy viszi a pénzt, de basszus semmi hobbim nincs. Nem járok el bulizni meg sehova. Ennyit légyszives hagy költsek már magamra. Meg ez az egyedüli kicseszett siker az életemben hogy egy 25 éves fost meg tudtam venni és össze tudom tartani hogy nem esik szét alattam, így a 2 és fél órás utazásaim csak 30 percesek.
Ez is luxus már a mai világban?
Juj, 430 nem elég , ejha, nekem 248 vagy 284 már nem tudom, (diszkalkuliás vagyok) pontom van, törire pályáztam.
Aki ezzel piszkál annak mond, hogy nincs rendes nő aki megállna, mind ilyen erkölcstelen ateista libsi luvnya, Te csak konzervatív mély keresztény lyukba hagyod ott a testnedved. Mert aki ilyet mond, amit éeírtál az nem vágja a mai szitut. Ezzel a szöveggel meg el van.
21/F
Hagyd figyelmen kívül.
Régen különben is sok nemzedék élt együtt általában, csak ezt lehet elfelejtik.
A lényeg, hogy próbálj nem kiégni, látszik hogy sok van rajtad és nagyon ki vagy merülve...
"Én legalább egyetemista vagyok,nem úgy mint ti,hogy a szakközép sincs meg nektek.
Meg nem vagyok én olyan segghülye,hogy már 21 évesen felelötlenül a gyerekekvállaláson gondolkoztam. De ti igen."
vagy
"Legalább én tisztességesen megdolgozott én mindenért,de nektek a P*csátok alá volt tolva minden,és ti a mai napig ingyen élők vagytok. Szomorú,hogy ti még mindig a szocializmusban éltek és azt hiszitek,hogy 1 Ft a kenyér."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!