Van itt olyan, akinek eseménytelenül telt a gyerekkora, vagy nem volt pénzük hobbira, társasági életre, de huszonévesen mindezt meg tudta valósítani?
Az érdekelne, hogy van-e itt olyan, aki a gyerekkori eseménytelenség után tudott hobbit, tapasztalatot, barátokat szerezni, önerőből.
Hogyan csinálta? Mennyire volt nehéz?
Sajnos nekem elég eseménytelen volt a gyerekkorom. Itt vagyok 21 évesen és nem tudom mi érdekel, merre induljak az életben. Van még rá esély, hogy valami hobbit össze tudok hozni?
Bármibe is kezdenék, úgy érzem, túl késő elkezdeni, illetve nekem úgysem menne, és beégnék vele. Mint mikor a filmeken hirtelen mindenki ellhallgat és ránéz a főhősre, na úgy gondolom ilyen reakciót váltanék ki emberekből, ha pl sportolni, gamerkedni kezdenék, vagy bármi hobbit, elfoglaltságot elkezdenék.
Nem is nagyon van személyiségem, olyan semmilyen vagyok, nem haladok sehova és annyira dühít és kétségbe vagyok esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!