Miért van ezen az oldalon annyi "bolond" ember?
-egyszerűen csak flúgosok írnak privát üzenetet: vagy eltűnik, mikor kiderül, nem nő vagyok, vagy anyámat szidja, mert sztem lepukkant egy város, és ő pont lakik, vagy beírják priviben, hogy "tej, kakaó" stb.
-sok olyan embert látok, akik minden témakörnél minden időpontban írogatnak, most komolyan egész napjukat itt töltik?
-kb. 80% nem is a kérdésre válaszol, hanem beleköt a kérdezőbe, offol
-ha 20 évesnél fiatalabb tesz fel kérdést, általában lehurrogják és automatikusan a szülő pártját fogják
Mert Magyarország tele van:
- idegbeteg, frusztrált idiótákkal, akik idegesen motyognak magukban, és az internetet is erre használják
- ráérős emberekkel, bár én azért írok látszólag éjjel, mert Kanadában hat órával előrébb vagyok (gyk. nálatok éjfél itt csak este 6)
- nagypofájú gyökerekkel, akik mindig, minden helyzetben a felsőbbrendűségüket és a tökéletességüket akarják fitogtatni, nekik mindenki hülye, mindenki barom, mindenki mindent rosszul tud
- büdös tajparasztokkal, akik minden mondatot "hőj"-jel kezdenek, és minden náluk gyengébb és kiszolgáltatott lénnyel szemben, legyen az gyerek, nő, háziállat vagy nehéz helyzetben levő ember, kizárólag a leugatást és a felpofozást képesek alkalmazni interakció gyanánt (amíg brutális verés keretében ők maguk is tolószékbe nem kerülnek, mert sajnos még a visszaadott pofon sem elég nekik, minimum vascső kell rájuk).
Ingyenes, anonim, és nem jó a felügyelet, az üzemeltetők részéről.
Ja, meg a sok unatkozó kiskölyök, és ingyenélő irodai senki is itt rejszol, ha épp nem a fosbúkon vannak munkaidőben.
Terhelt, vagy esetleg igazi elmebeteg emberek gyűjtőhelye.
De mindig azt mondom: jobb, ha itt randalírozik, mintha az utcán köpne le.
A tejjel meg a kakaóval mi a gond? Jó , mondjuk a kakaót ital formájában én se szeretem, de szilárd változatban, mint csokoládé, vagy csokidarabok egy kekszben, vagy kakaókrém kekszben, vagy palacsintatöltelék, úgy cool:):)
Egyébként pl alacsony az intelligenciájuk, meg önértékelésük (élvezik, hogy beszólhatnak valakinek,v alakinek a fölébe kerekedhetnek, neten arcnélkül meg merik tenni; lehet, hogy a való életükben el vannak nyomva, vagy csak úgy érzik magukat. [Esetleg túl kicsinek és jelentéktelennek, vagy még akár a szegénység is zavarhatja őket, hogy a másik jobb pozícióban van, több a fizetése]), és unalmas/rossz az életük. És ezzel meg feljogosítva érzik magukat, hogy más napját is tönkretegyék adott esetben, hogy "..a szomszéd tehene is". De a tejben meg a kakaóban vannak tök jó tápanyagok, ezekről valszeg jószándékú ember ír; aki szeret másokat támogatni:)
*Jó ,de mondjuk van az az idézet is, nem tudom,kitől, h
"aki tud és nem tudja hogy tud, az"
stb.
(Bocsi, hogy nem egybe írom, külön jutottak eszembe)
# 2/8
jó, nyilván gondoltam, hogy külföldről is írnak ide, most azokról beszélek (nicket nem fogok írni), akik éjjel nappal minden kérdésre folyamatosan hozzászólnak.
a többivel egyetértek, de igazából azt nem értem, h miért pont ezen az oldalon, mert itt határtalanul okoskodhatnak? régen rengeteget cseteltem, ott is volt rengeteg „érdekes” ember, de ahhoz képest ami itt van…
# 5/8
húha, sztem te is beletartozol a fent említett kategóriába.
# 4/8
ez igaz, feszültséglevezetőnek még mindig jobb ez, mintha megverné a buszsofőrt, de akkor is elgondolkodtató.
Ezen az üzemeltetők tudnának változtatni, de elég nagy munkával.
Viszont ők NEM őrültek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!