Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon annyi "bolond" ember?

Figyelt kérdés

-egyszerűen csak flúgosok írnak privát üzenetet: vagy eltűnik, mikor kiderül, nem nő vagyok, vagy anyámat szidja, mert sztem lepukkant egy város, és ő pont lakik, vagy beírják priviben, hogy "tej, kakaó" stb.

-sok olyan embert látok, akik minden témakörnél minden időpontban írogatnak, most komolyan egész napjukat itt töltik?

-kb. 80% nem is a kérdésre válaszol, hanem beleköt a kérdezőbe, offol

-ha 20 évesnél fiatalabb tesz fel kérdést, általában lehurrogják és automatikusan a szülő pártját fogják

2019. ápr. 20. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Unatkoznak, nincs életük és azt hiszik, mindent tudnak. Anonim oldalon könnyű keménynek, mindenttudónak látszódni. Aki olyan, jelentsd, a többivel meg ne foglalkozz.
2019. ápr. 20. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Mert Magyarország tele van:

- idegbeteg, frusztrált idiótákkal, akik idegesen motyognak magukban, és az internetet is erre használják

- ráérős emberekkel, bár én azért írok látszólag éjjel, mert Kanadában hat órával előrébb vagyok (gyk. nálatok éjfél itt csak este 6)

- nagypofájú gyökerekkel, akik mindig, minden helyzetben a felsőbbrendűségüket és a tökéletességüket akarják fitogtatni, nekik mindenki hülye, mindenki barom, mindenki mindent rosszul tud

- büdös tajparasztokkal, akik minden mondatot "hőj"-jel kezdenek, és minden náluk gyengébb és kiszolgáltatott lénnyel szemben, legyen az gyerek, nő, háziállat vagy nehéz helyzetben levő ember, kizárólag a leugatást és a felpofozást képesek alkalmazni interakció gyanánt (amíg brutális verés keretében ők maguk is tolószékbe nem kerülnek, mert sajnos még a visszaadott pofon sem elég nekik, minimum vascső kell rájuk).

2019. ápr. 20. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Ingyenes, anonim, és nem jó a felügyelet, az üzemeltetők részéről.

Ja, meg a sok unatkozó kiskölyök, és ingyenélő irodai senki is itt rejszol, ha épp nem a fosbúkon vannak munkaidőben.

2019. ápr. 20. 23:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Terhelt, vagy esetleg igazi elmebeteg emberek gyűjtőhelye.

De mindig azt mondom: jobb, ha itt randalírozik, mintha az utcán köpne le.

2019. ápr. 21. 00:51
 5/10 anonim ***** válasza:

A tejjel meg a kakaóval mi a gond? Jó , mondjuk a kakaót ital formájában én se szeretem, de szilárd változatban, mint csokoládé, vagy csokidarabok egy kekszben, vagy kakaókrém kekszben, vagy palacsintatöltelék, úgy cool:):)

Egyébként pl alacsony az intelligenciájuk, meg önértékelésük (élvezik, hogy beszólhatnak valakinek,v alakinek a fölébe kerekedhetnek, neten arcnélkül meg merik tenni; lehet, hogy a való életükben el vannak nyomva, vagy csak úgy érzik magukat. [Esetleg túl kicsinek és jelentéktelennek, vagy még akár a szegénység is zavarhatja őket, hogy a másik jobb pozícióban van, több a fizetése]), és unalmas/rossz az életük. És ezzel meg feljogosítva érzik magukat, hogy más napját is tönkretegyék adott esetben, hogy "..a szomszéd tehene is". De a tejben meg a kakaóban vannak tök jó tápanyagok, ezekről valszeg jószándékú ember ír; aki szeret másokat támogatni:)

2019. ápr. 21. 01:09
 6/10 anonim ***** válasza:
*És a jószándékú ember is lehet okos, meg kevésbé. De neki nézd el, mert valszeg csak jót akart:)
2019. ápr. 21. 01:10
 7/10 anonim ***** válasza:
*Ja és a többinek is nézd el, mert tőlük meg ennyi telik. :) Minden ember csak azt tudja adni, ami őbenne is megvan, ami őbenne van. Ja és mégegy állítólag Jézus mondott ilyet, hogy "Nincs rossz ember, csak tudatlan." Tehát nem rossz indulatból , vagy gonoszságból teszik, akik beszólogatnak, hanem mert még tudatlanok, és akkor őket meg tanítani kéne pl. :)
2019. ápr. 21. 01:13
 8/10 anonim ***** válasza:

*Jó ,de mondjuk van az az idézet is, nem tudom,kitől, h

"aki tud és nem tudja hogy tud, az"

stb.

(Bocsi, hogy nem egybe írom, külön jutottak eszembe)

2019. ápr. 21. 01:15
 9/10 A kérdező kommentje:

# 2/8

jó, nyilván gondoltam, hogy külföldről is írnak ide, most azokról beszélek (nicket nem fogok írni), akik éjjel nappal minden kérdésre folyamatosan hozzászólnak.

a többivel egyetértek, de igazából azt nem értem, h miért pont ezen az oldalon, mert itt határtalanul okoskodhatnak? régen rengeteget cseteltem, ott is volt rengeteg „érdekes” ember, de ahhoz képest ami itt van…

# 5/8

húha, sztem te is beletartozol a fent említett kategóriába.

# 4/8

ez igaz, feszültséglevezetőnek még mindig jobb ez, mintha megverné a buszsofőrt, de akkor is elgondolkodtató.

2019. ápr. 21. 09:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezen az üzemeltetők tudnának változtatni, de elég nagy munkával.

Viszont ők NEM őrültek meg.

2019. ápr. 21. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!