Se munka, se barátok, plusz egészségügyi bajok, fogalmam sincs mit tegyek?
A munkaügyi részhez: én 2 évig voltam munkanélküli.
Most meg nem akarnak elengedni a munkahelyemről.
A szerencse forgandó. Ne add fel!
Ilyen az élet . Mondjuk azt hogy masfel éve nincs munkád nehezen hiszem . Ha ennyire le vagy törve akkor bármilyen munka segítene. Máskülönben miből élsz?
Milyen sürgős panaszai vannak? Mert azt elhiszem hogy az sztk hónap múlva néz rad , de hogy magán orvos nem fel év az is biztos . Max 1-2 hét.
Ha most nincsenek barátaid akkor annak is oka van. Az embert nem szokta elhagyni az összes barátja egyik napról a másikra. És az is elgondolkodtató hogy miért egy baratnod volt és hogy mi az csúnya elbánás ..,,
Ha szereted az életet és szeretsz élni akkor nem írtál volna ki ilyen kérdést . Akkor nem találsz ki ilyen story hogy itt sajnáltasd magad... szóval kamu...
szerintem előbb a vizsgálatokon legyél túl, mert betegen nem nagyon lehet dolgozni.Ha leírnád az összes tüneted, talán tudnék valamit tippelni, bár nem vagyok orvos.Háziorvosod mit mondott? Vérvételen voltál?
amgy én is hasonló helyzetben vagyok, mondjuk, barátok annyira nem is hiányoznak, mert alapból elvagyok egyedül is, sőt, kicsit inkább antiszoc vagyok.Viszont meló kéne, mert nagyon idegesítő, hogy hol van pénz, hol nincs! Egészsgem nekem sem százs, de nekem mindíg is a sressztől voltak bajaim.Az nagyon sok tünetet képes okozni.A rossz lelki állapot előbb-utóbb testileg is megbetegít.
Egyébként nem tudom, mit kell itt csodálkozni hogy nem vizsgálják meg az embert időben az orvosok? Elég szar az eü. ellátás, ez tény, én már semmin nem csodálkozom itt.Pláne, ha esetleg az illető faluban lakik, nehezebben elérhető minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!