Melyik embertől kell félni vagy tartani? Nagyszajù beszédestől vagy a csendesebb, visszafogottabbtòl?
Attól függ te milyen vagy.
Mindenkinek más.
Én konkrétan agyam eldobom a szófosástól, mikor semmi értelmeset nem tud mondani, de csak mondja és mondja, mindenbe beleköt, mindent jobban tud.... Ez a halálom.
De aki meg szeret sokat dumálni annak ez a tökéletes partner.
F36
Ismerd meg mindkettőt és döntsd el melyik imponál jobban.
F.
Igazából ez szerintem a helyzettől függ... melóhelyen, suliban a csendes, visszafogottabb tuti nagyobb játékos pl. :D Például melóban volt, hogy szarrá szivattak első napomon, mert azt hitték megtehetik... :) végén szóltam a főnöknek, akit ismertem régről és jól megszivatta őket. :D
Egy részeg estén aki csendes az sokszor tényleg csak tök béna és ártalmatlan. :D
Nagyszájú, beszédestől akkor kell amúgy max, ha intelligens, a kettő nem jár kéz a kézben. :D Plusz az érzelmi intelligencia is kérdés, anélkül lehet akármilyen okos, mert emberi kapcsolatokban nem lesz az és akkor édesmindegy, hogy nagyszájú vagy csendes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!