Van köztetek olyan, aki sokkal fiatalabb néz ki a koránál? Hány évesek vagytok? Mennyinek látszotok?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 19:57
1/12 anonim válasza:
Én 16f vagyok és sokan olyan 13-4 nem mondanak.
Én utálom ezt
3/12 anonim válasza:
19 éves srác vagyok és 14-15 nem mondanak az emberek. Ha púltnál kérek ki valamit mindig megkérdezem mennyinek gondolnak amíg előkotrom a személyimet. Igaziból nem tudom áldás vagy átok e... Nagyon fura és nekik is kellemetlen amúgy, mindig bocsánatot kérnek, valaki meg el sem meri kérni xd vicces szituációk vannak belőle az biztos
6/12 anonim válasza:
18 L de 14-15 nek néznek.
És én is nagyon utálom ezt...
7/12 anonim válasza:
Kb. 2 évvel ezelőtt vagyis 33 évesen még 23-nak néztek. Persze azóta vannak apró ráncaim. Ismerek olyat is akinek kb. 38 évesen elkérték személyit.
8/12 anonim válasza:
30. Két éve elkérték a személyim, amikor piát vettem. Nem vicc.
De nekem a szüleim is fiatalabbnak látszanak a koruknál. Szerencsés genetika.
10/12 anonim válasza:
Lassan 29 vagyok, de rendszerint 22 körül saccolnak, mindig fiatalabbnak néz a többség a koromnál, ami néha zavaró, máskor viszont akár előny lehet. Talán mostanában kezdenek el 25 felettinek gondolni ( valószínűleg annak is köszönhető, hogy már van egy kisfiam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!