Ti örülnétek egy ilyen szülinapi ajándéknak?
Kapnál egy kis cetlit ami elnavigál a város egy pontjára ahol újabb nyomok és rejtvények vannak. Olyan kincskeresős lenne, ha megtalálod a megfelelő checkpointot találsz buszjegyet benne amivel eljutsz a következő pontig.
Én, mivel a páromnak szánnék egy ilyet a végcél a folyópart egy eldugottabb részén lenne. Egy üveg borral, kajával és egy olyan kézzel fogható ajándékkal amit tudom, hogy rég meg akart venni. A kérdés az, hogy egy ilyen felvezetésnek örülnétek?
Nekem nagyon tetszene.
A barátaim csináltak nekem hasonlót, amikor egy héten át kaptam rejtvényeket, amiknek a megoldása elvezetett a célhoz és az is nagyon bejött.
És közben 15-ször eltéved, ellopják a buszjegyet, órák múlva sem ér oda stb.
Ez csak filmekben működik
Nekem már az is meghatott örömkönnyeket csalna a szemembe, ha a cetlin az állna "Boldog szülinapot!"
Egy ilyentől én kérném meg a srác kezét. Mármint ott, helyben, a parton.
Én annak örülnék ha felköszöntene egyáltalán valaki :D
Amúgy lehet örülnék, csak nagyon jól ki kell találni, hogy tényleg érdekes lehessen ez az egész. És túl sem szabad húzni, mert az ilyen buszozás működhet Budapest belvárosban ahol 5 percenként jön valami, vidéken meg óránként egy busz ha jön. Vagy csak szimplán megunja a felénél, te meg várhatod reggelig.
Összességében ugyanúgy örülnék játék nélkül egy sima találkozásnak a folyóparton.
Egy nagyon tetszene. 🙂
Jó ötletet adtál.
Szerintem időseknek különösen jó ötlet a társasjáték, az új szabályok tanulása karbantartja az elmét. Állítólag a ticket to ride bajnokságon évek óta tarol egy nyugdíjas házaspár.
De hogy pontosan mit vegyél? Én személy szerint nem szererem a carcasssonet, de egész jó ötlet lehet időseknek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!