Melyik a legszebb R betűvel kezdődő férfi név?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 22:42
4/12 anonim válasza:
Rudolf, ahogy engem hívnak. És a barátaim Rolfnak becéznek. :D
5/12 anonim válasza:
Richárd mint szép név? Van egy ízlésed..
Pont múltkor nézegettem az összes anyakönyvezhető magyar nevet, volt benne R betűsből Ramszesz, Romolusz és Romárió is, szóval van választék :) De viccet félretéve nagyon szép és különleges neveket lehet anyakönyvezni, szerencsére. Van már elég Dávid, Bence, Máté meg társai.
6/12 Estádio de Felchút válasza:
"Ramszesz, Romolusz és Romárió"
beszärás :D
9/12 anonim válasza:
Roland, Rudolf, Róbert tetszenek.
A Roland a hangzása miatt, a Rudolf szintén, csak ismertem egy nagyon segg Rudolfot, azóta kevésbé. A Róbert inkább azért, mert jó fej Robikat ismerek (Robi formában jobban tetszik, mint a teljes név).
A Richárd tetszene, de akkora parasztokat ismertem ezzel a névvel, hogy lassan már a Rikárdó szintjén van nálam...
10/12 anonim válasza:
Itt nem kapsz érdemi valaszt, mert mint ahogy láthatod minden ember a tapasztalataival kapcsolatosan donti el melyik szép név és melyik nsm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!