Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hangzása alapján melyik a...

Hangzása alapján melyik a legrondább magyar szó szerintetek?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 4. 22:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Fluxuskondenzátor
2019. ápr. 5. 07:25
 22/28 anonim ***** válasza:
Hüvely
2019. ápr. 5. 09:11
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
lucskoskáposzta
2019. ápr. 5. 09:35
 24/28 Estádio de Felchút ***** válasza:
fidesz
2019. ápr. 5. 10:35
 25/28 anonim ***** válasza:

"Nagyon egy témára épül minden, amit írtál és ezért olvasom ki belőle a csalódottságot. Érdemes erről beszélni. Akár szakemberrel is. Elég árulkodó, hogy ilyen szűk körben ennyi negatív szót találtál."

Már megint egy önjelölt gyk-s pszichológus... És eme csodás logikával nem gondoltál arra, hogy az egyik adta a másikat? És nem tehetek róla, hogy a magyar nyelvben ennyire rondán hangzanak a nemekhez köthető szavaink. Az "asszony" meg az "uram" szavunkat naponta többször is hallom, ezért vezeti a lista elejét. Ennyi. Nem kell mindenbe beleképzelni vmi pszichés állapotot. A "beszélnünk kell" meg amolyan szóviccnek/poénnak szántam, de hajnalban nem telik sokra. De amúgy megsúgom: barátaim szokása ezt a kifejezést használni telefonban. Ja és csak úgy hozzáteszem: te ruháztad fel negatív tartalommal, azaz te tituláltad annak őket. Minden rendben van otthon? Beszéljük meg? Van 5 fotelem, és 2 kanapém, még választhatsz is. Szemüveget meg vmi elegáns ruhát majd kunyerálok vkitől az alkalomra. Az első félóra ingyenes, csak neked, csak most :D

Inkább azt válaszold meg, miért kell szinte minden egyes kérdés allatt vkinek eltérnie a témától? Ez milyen problémára vall? Feltünési viszketegségre?

Na kíváncsi leszek ebbe mit látsz bele...

Ez a szavunk is undorító "viszketegség", még "leírni" is rossz volt.

A "lucskoskáposztára" +1.

2019. ápr. 5. 10:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem azok a legrondább szavak amiben több mássalhangzó követi egymást pl: karsztstrand.
2019. ápr. 5. 16:07
 27/28 A kérdező kommentje:

Hüvelyre, gennyre részemről is +1 :D

Persze mindenfélére kíváncsi vagyok :) Kinek mi az, ami nagyon nem tetszik :)

A bútorraktár nekem például nekem is nagyon tetszik! :D

2019. ápr. 5. 16:22
 28/28 anonim ***** válasza:

Most az lényegtelen, hogy semmi közük egymáshoz, de ezek jutottak elsőre eszembe: serpenyő, fityma :)

(10-es válaszoló, egyáltalán hogyan merült fel egy káromkodásversenyen a "bútorraktár"? :D)

2019. ápr. 5. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!