Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért létezik a Mensa és...

Miért létezik a Mensa és milyen megfontolásból válnak az emberek a tagjává?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy vannak tök király programok, rendezvények, játékok, SIG-ek, csak azt nem, hogy miért méltatlan az egyesülethez az, akinek 130 alatt van az IQ-ja.

2019. ápr. 4. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

@9 hát te is ritka retardált vagy már ne haragudj :)

Erősen kétlem hogy mensa tag vagy, de hogy intelligens nem vagy az tuti :)

2019. máj. 5. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
2%

"@9 hát te is ritka retardált vagy már ne haragudj :)

Erősen kétlem hogy mensa tag vagy, de hogy intelligens nem vagy az tuti :)"

140-es az IQ-m, Mensa tag vagyok, de ezt egy magadfajta átlaggyökérke nem értheti, mert magas neked, mint nyúlnak a lórács.

Fel sem fogod a kis gombostűfej-agyaddal, hogy miről beszélek, ezért nem érted.

2019. máj. 5. 00:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Az egyetlen, amit a kommentjeidben közölni próbáltál, az, hogy szánni való véglény mindenki, aki nem tagja a Mensának, nem üti meg a legendás 130-as mércét vagy szimplán nem osztja a te véleményedet. Azért nem annyira magvas gondolat ez, hogy képtelenség legyen megemészteni. :D

Elég valószínűnek tartom amúgy, hogy trollkodni jöttél ide, ha viszont mégsem, tudatnám veled és a többi válaszolóval, hogy pontosan a magadfajta gyökerek táplálják a Mensa "zsenike" tagjaival kapcsolatos sztereotípiákat.

2019. máj. 5. 02:44
 14/15 BringaManó ***** válasza:

Igen, és itt azzal van fokozva, hogy ráadásul fogalmunk sincs, hogy valójában mennyi az IQ-ja, hogy tényleg Mensa-tag-e... – illetve hogy létező személy-e egyáltalán, vagy csak a kutyám trollkodik a szomszéd szobában... :-)-:

[link]

2019. máj. 5. 12:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ugyan biztosan csak trollkodik, nem Mensa tag de amúgy a Mensások jórésze így gondolkodik. Nah, én emiatt nem vagyok hajlandó csatlakozni a "klub"hoz...
2019. szept. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!