Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van a küzdelemnek?

Mi értelme van a küzdelemnek?

Figyelt kérdés

Mi értelme van hogy egész életünkben küzdünk? Hogy próbálunk megfelelni a társadalomnak? Hogy minden napunk nagyrészt a munkára,munkahelyre megy el? Sok ember direkt túlhajta magát hogy több pénze legyen de minek? Miért akarunk megfelelni meg rengeteget dolgozni meg gyereket vállalni?

Hiszen a halál mindent eltöröl és nem hiszem hogy aki meghalt azt érdekelné hogy emlékeznek e rá.

El kéne fogadni hogy mindenki egyszer él és ha nem csináljuk azt amit szeretnénk akkor elpazaroltuk az életet és soha többé nem lesz rá lehetőség hogy akármit is csináljunk. Az idő pedig rohamosan telik sajnos.

2019. ápr. 3. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Kezded látom.

Neked nincsenek céljaid?

NEm akarsz dolgokat elérni?

Akkor mit csinálnál?

Élnél egy unalmas sablonos életet pénz nélkül?

MEsélj akkor mit tegyünk.

2019. ápr. 3. 13:09
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Mibōl gondolod, hogy mindenkinek annyi esze van, mint neked és olyan munkahelyet választ, amit nem szeret?

Számodra mégis mi a francot jelent szeretni valamit? Amit felsoroltál, az miért zárná ki? Sokak számára épp ez jelenti az örömöt, a társas kapcsolatok, egy jól megválasztott munka és nem kényszerbōl vállalt gyerek, ebbōl fakadó szülōi örömök.

Azt nem írtad le, hogy számodra mit jelent az öröm. De a leírás alapján az az érzésem, hogy csak ennyi, ülni, szopikálni az ujjad és semmit se csinálni:D

2019. ápr. 3. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:
18%

Akkor hajrá, kösd fel magad.

Én adtam értelmet, álmokat, célokat az életemnek, szóval rám nem vonatkozik a depresszív világlátásod. ;)

2019. ápr. 3. 13:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Az emberek többsége csak azt csinálja amit a társadalom diktál neki. Így élik le az életüket majd csak vége lesz az életnek.
2019. ápr. 3. 13:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát igen ezélrt kellene tanulni,meg fiatalon kitalálni mivel is akarsz foglalkozni és arra az irányba menni,tanulni,képezni magad,ennyi lenne a titok.

Csak a mai fiatalság még a 30-as korosztályom is kétfillért nem ér az életük kb. sajnos.

2019. ápr. 3. 13:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerencse, hogy nem a többség tagja vagyok.

Amúgy ha hagyod magad, akkor diktálnak neked. Aki nem akar változtatni, az nem is fog.

2019. ápr. 3. 13:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem nagyon érdekelt akkor sem semmi.

Számomra az örömöt mások megviccelése, hülyeségek csinálása, csavargás.. ezek okoznak nekem örömöt.

Semmi kedvem sincs hogy valami párkapcsolat le foglaljon se vísító gyerekhez se semmi egésznap tartó monoton munkához. Jelen pillanatban egy db munka se jut eszembe amit egésznap örülve csinálnék.

2019. ápr. 3. 14:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor csináld ezt, csak ne lepődj meg, ha valaki behúz egy bénább vicced után. XD
2019. ápr. 3. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert: "Gondoljatok az emberi erőre: nem születtetek tengni, mint az állat, hanem tudni és haladni előre!" (Dante)
2019. ápr. 3. 17:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz idomulni ne idomulj. Keresd meg azt amit szeretsz. Szerintem egy csomó dolgot szeretsz csinálni, nem kell beállni a sorba
2019. ápr. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!