Hogy ha megiszok 1 óra alatt 1 liter Hubertust és 5 sört akkor tényleg 6 ezrelék lesz a véralkoholszintem?
Én is durva alkoholista voltam egy ideig, egyszer megittam egy óra alatt fél liter Hubertust és 3 sört, de nem lett komolyabb bajom, tudtam járni, beszélni, gondolkozni, mondjuk eléggé gyenge volt a mozgáskoordinációm és artikulálatlanul beszéltem, meg egyszer elestem, de kb 2 óra múlva semmit sem éreztem.
Mielőtt elkezdtem rendszeresen inni akkor 4 deci pálinkától elvesztettem az eszméletemet (húzóra ittam meg).
Egy liter hubertuszban kb 40% az alkohol azaz 4 dl. 5 sör az 2,5 liter mondjuk 5 % alkohol van benne azaz 1,25 dl. Ha egy órán belül megiszod akkor kb 5,25 dl tiszta alkohol lesz a gyomrodban. Ez nem meg be egyszerre a véráramlatba. Ha előtte jól bekajáltál akkor nagyon sok felszívódhat.
Én nem próbálnám meg, mert a 6 ezrelék már majdnem halálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!