Nagyon gáz a mai világban, hogy valakinek nincs jogsija?
Szerintem nem kell mindenkinek vezetnie, semmi gond, ha nem akarsz. A legtöbb munkahoz nem kell, a hétköznapokban meg ott a tomegkozlekedes és az, hogy más visz az autójával. (pl családon belül)
El lehet boldogulni jogsi nélkül is.
Nekem 35 evesen nincs jogsim. Egyszer belekezdtem, az auto ezetessel magaval nem volt problemam, de a budapesti forgalom, es a sok bunko aki ledudal egy tanulovezetot, kikeszitett. Inkabb lemondtam rola, egyebkent sem hasznalnam.
Belvarosban elek, 20-30 perc alatt ott vagyok mindenhol, ha nagyon kene auto ugy haromhavonta egyszer, hivok egy taxit. Egyaltalan nem erzem hianyat.
Keresztanyám 60 felett van, nincs jogosítványa, soha életében nem vezetett autót és nem is akar már. Nekem sincs, habár nekem pszichés akadálya van, nem bírnám elviselni idegileg a pesti közlekedési kultúrát.
Szerintem nem gáz.
31/F
Hármas vagyok.
Nem értem mi a francnak kell lepontozni, mert azt mondtam, hogy a mai világban már nem lehet létezni autó nélkül.
Van pl beteg nagymamám aki mozgásában korlátozott, kell műtétre vinni. Szinte mindig könyörögni kell valakinek, hogy segítsen, vigye be. És ez csak egy példa, ki tudja mi történik, vagy miért kell autó.
De tudjátok mit? Szopjátok le magatokat autóval, vagy autó nélkül. Nekem mindegy
(1,2,3: LEPONTOZÁS!)
"Ha tudod használni a számítógépet, a mosógépet, tudsz vasalni, akkor nincs mitől félni."
Azért ezekkel elég ritkán ölöd-nyomorítod meg magad, vagy ami még rosszabb másokat, azért nem egy kategória.
Nagyon el vagy tévedve, hogy kamuzok!
De te is leszophatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!