Hát szerintem 45-ös cipő simán van. Szóval nem akkora hátrány. Előnye meg, nincs. Nagy és kész.
2019. márc. 21. 11:45
2/13 anonim válasza:
Érteni nem értek hozzá, de talán(?) futásnál, ugrásnál előnyt jelenthet egy 35-ös lábhoz képest. Ilyen "sportantropológiai" témában jártasabbaknak lehet, hogy van erről valami elképzelése. Mondjuk az biztos, hogy -50 fok túlélésére tervezett embertípusoknál nincsenek hatalmas, kifűthetetlen lapátvégtagok, lapátfülek és pinokkióorrok, különben lefagynának és letörnének.
2019. márc. 21. 12:08
3/13 Wadmalac válasza:
Nekem ugyanezzel a magassággal 46.
A cipővásárláson kívül nem észlelem semmi előnyét-hátrányát.
Nem tudom ,felmérni, 38-as lábbal könnyebben esnék-e pofára és azt sem tudom, ezért rúgom-e szét állandóan a lábujjaimat lécsőn, asztallábon stb. vagy simán béna vagyok. :d
2019. márc. 21. 12:44
4/13 anonim válasza:
Ha nagy a lábad, akkor több szappan fogy lábmosásnál, nagyobb az esélye hogy ha leejtesz valamit, az a lábadat találja el, meg majd a koporsód is drágább lesz, mert magasabbra kell készíteni.
2019. márc. 21. 17:15
5/13 anonim válasza:
Vékony jégen jobban eloszlik a súlyod (ha nem sarokkal jársz rajta). Ugyanez kavicsokon, üvegszilánkokok, stb. :)
2019. márc. 21. 17:50
6/13 anonim válasza:
5., akkor legyen fakír? :D
Amúgy én 180 vagyok 43/44-es lábbal (származási országtól függ mekkora lábbeli kell), igazából szerintem semmit nem jelent, nagyon apró dolgokban lehet szerepe maximum.
2019. márc. 21. 18:50
7/13 anonim válasza:
meg lehet jól láb ujjazni az asszonyt
2019. márc. 21. 21:04
8/13 anonim válasza:
Nőnél a lábmunka szerintem jó lehet vele.
2019. márc. 21. 21:13
9/13 anonim válasza:
Ha meghalsz utána úgy kell ellökni.
Ez a plusz munka sok gyilkost eltántoríthat, és többe kerül a haragosoknak.
Szóval tovább élhetsz, egyértelmű pozitívum.
2019. márc. 22. 12:09
10/13 anonim válasza:
"5., akkor legyen fakír? :D"
Eszembe jutott az is, de gondoltam azt már mégsem írom le. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!