Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnek onkenteskedni...

Hogyan tudnek onkenteskedni barhol a vilagon penz nelkul?

Figyelt kérdés

Segiteni szeretnek valahol, a vilag barmely pontjan, akar afrikaban akar magyarorszagon, de nincs egy arva vasam se.

Unom azt hogy csak magamamert dolgozok, es ertelmetlennek erzem igy az eletemet, hogy dolgozok heti 5 napot, kapok valamennyi penzt de az egesznek nincs ertelme, a munkamat feleslegesnek tartom.

2019. márc. 15. 16:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Csak angolul es magyarul tudok, 28 eves vagyok.
2019. márc. 15. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Valahogy le kell jutnod az uticélig. Arra gyűjtögess valami pénzt.
2019. márc. 15. 16:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Bármelyik allatmenhelyen, vahy allatkertben szívesen fogadnak.
2019. márc. 15. 16:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Taníts meg angolul engem, hogy jobb legyen az életem. Elég sokat szívtam eddig, rámférne a segítség.
2019. márc. 15. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Eletmododdal is segithetsz, ha az neked opció. Pl. Vegán leszel. Nézd meg mennyi állatot tudsz vele megmenteni.
2019. márc. 15. 16:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Ossze tudnek szedni fel kb millio forintot, de abbol meddig tudnek onkenteskedni? az utazast is beleszamitva, meg el is kell tartanom magamat. Ha lenne olyan hely ahol minimalis kajat adnak, meg valami tomegszallason aludhatnek, es ertelme is lenne annak amit csinalok az jo lenne. Elsosorban gyerekeken segitenek, de allatokon is szivesen.
2019. márc. 15. 16:59
 7/14 A kérdező kommentje:
90 szazalekosan vegetarianus vagyok, fel evig teljesen vegan voltam mikor Londonban voltam, de itt videken Magyarorszagon nehezebbnek gondolom, nem tudok mindent potolni, es idonkent eszek hust... a sajtra, tejre, meg tojasra teljesen visszaszoktam sajnos, mert nem tudok olyan valtozatosan es taplaloan novenyeket enni.
2019. márc. 15. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért nem dolgozol olyan munkahelyen, ahol segíthetsz?! Épp most láttam gyermekgondozó állást, csak érettségi kell hozzá, vagy 8 általános, most nem emlékszem pontosan... Fogyatékkal élők intézetében. Ha férfi / erős vagy, lehetsz kórházban kisegítő, ilyet mindenhova szoktak keresni (betegek emeléséhez kell pl). Ha meg már lesz több pénzed, mehetsz ápolói, gyógypedagógiai asszisztensi, vagy ilyesmi képzésre és akkor segíthetsz.
2019. márc. 15. 17:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Gyerekgondozo jo otlet siman el tudom kepzelni, es ertelme is van. Korhazhoz mentalisan gyengenek erzem magamat...
2019. márc. 15. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
A fogyatékkal élők intézetében dolgozáshoz is kell lelkierő. Mondjuk szerintem amíg nem próbálod ki, nem tudod egyikről sem, hogy jó-e neked. Igazából ahol segíteni kell másokon, oda mindenhova erősnek kell lenni mentálisan, hamar kiég az ember. Ki kell próbálni, aztán ha nem jó, keresel mást!
2019. márc. 15. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!