Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Péppé vertem a falu legnagyobb...

Péppé vertem a falu legnagyobb bikáját, most hogy vakarjam le magamról a sok nőt?

Figyelt kérdés
2019. márc. 14. 16:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Tehát egy földön lévő embernek tapostad a fejét.

Tökmindegy ki az, ez egy aljadék dolog. Remélem megb-nak.

És az a "nő" akinek ez bejön... annak az értékrendje meg értelme kb annyira fejlett, hogy azonnal méheltávolító műtétre kötelezném, nehogy már még szaporodjon is egy ilyen.

#20-as, szerintem meg az a legszomorúbb, hogy ezeknek ugyanolyan szavazati joga van mint nekem.

Mindig is mondtam, nem korhatárhoz kéne kötni a szavazati jogot, hanem iq szinthez. "legyen tánc" ... ugye?

2019. márc. 14. 19:51
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

Na jó, legalább a zenei ízlésed jó. :)

Amúgy meg cinkeld be a lezúzott bikát, hogy mi van, anyuci szoknyája mögé bújik, vagy mióta szokás kocsmai verekedések után feljelentgetni?!

Ezek íratlan szabályok, ott farkastörvények vannak, csak a ratyik jelentgetnek.

Így hátha lebeszéli az anyját, mert még cikibb lenne neki.

2019. márc. 14. 19:55
 23/26 anonim ***** válasza:
88%

"most az anyja perel"

"most hogy vakarjam le magamról a sok nőt"

Úgy tűnik, hogy az a "sok nő" egyedül az anyja.

Csak a sok piálástól kettős vagy többes látásod van.

2019. márc. 14. 20:32
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem is iq szinthez kellene, elég lenne, ha mindenki kapna egy 2x2 oldalas brosúrát, amin állampolgári ismeretek vannak, amiket meg kell értenie. Ha ezután a brosúra tartalmára vonatkozó 4 feltett kérdésre helyesen válaszol, akkor szavazhat.

Sajnos le kellene mondani a kétharmados többségről ha ezt bevezetnék...

2019. márc. 14. 20:33
 25/26 anonim válasza:
Legyél "leszbika",azt meg van oldva!!!
2019. márc. 15. 14:11
 26/26 anonim válasza:
el sem hiszem, hogy az ilyen meg nem pusztult ki... mitol marad meg a sok csotany, akik verekedessel intezik el a dolgokat?
2019. márc. 16. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!