Péppé vertem a falu legnagyobb bikáját, most hogy vakarjam le magamról a sok nőt?
Tehát egy földön lévő embernek tapostad a fejét.
Tökmindegy ki az, ez egy aljadék dolog. Remélem megb-nak.
És az a "nő" akinek ez bejön... annak az értékrendje meg értelme kb annyira fejlett, hogy azonnal méheltávolító műtétre kötelezném, nehogy már még szaporodjon is egy ilyen.
#20-as, szerintem meg az a legszomorúbb, hogy ezeknek ugyanolyan szavazati joga van mint nekem.
Mindig is mondtam, nem korhatárhoz kéne kötni a szavazati jogot, hanem iq szinthez. "legyen tánc" ... ugye?
Na jó, legalább a zenei ízlésed jó. :)
Amúgy meg cinkeld be a lezúzott bikát, hogy mi van, anyuci szoknyája mögé bújik, vagy mióta szokás kocsmai verekedések után feljelentgetni?!
Ezek íratlan szabályok, ott farkastörvények vannak, csak a ratyik jelentgetnek.
Így hátha lebeszéli az anyját, mert még cikibb lenne neki.
"most az anyja perel"
"most hogy vakarjam le magamról a sok nőt"
Úgy tűnik, hogy az a "sok nő" egyedül az anyja.
Csak a sok piálástól kettős vagy többes látásod van.
Nem is iq szinthez kellene, elég lenne, ha mindenki kapna egy 2x2 oldalas brosúrát, amin állampolgári ismeretek vannak, amiket meg kell értenie. Ha ezután a brosúra tartalmára vonatkozó 4 feltett kérdésre helyesen válaszol, akkor szavazhat.
Sajnos le kellene mondani a kétharmados többségről ha ezt bevezetnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!