Benneteket is zavar?
Bemegyek egy boltba kerek felvagottat es kezzel fogdossa ossze az elado,a peksegbe ugyszinten ugy,hogy elotte a penzt fogdosta ossze!Nem ertem miert nem lehet betartani az alapveto higienat???Lehet masok lesz@rjak,de en nem eszem meg a piszkos keze alol.Ha az ember szol,akkor meg az eladonak nem tetszik😀Nevetseges
Lehet rossz helyre irtam elore elnezest.
Mit gondoltok errol??
Ahova én járok, ott minden vásárlónál új kesztyüt húznak.
Engem is zavar, ha csupasz kézzel fogdossák azt amit megeszek.
Az addig szép, hogy ahol VESZED, ott kesztyüt akarsz az eladók kezére, de azt hiszed, ahogy gyártják ezelet, meg akik szállítják, azok betartanak bármiféle szabályt is? A pékségben ha sütés után elborul egy tálca valami a padlóra, akkor azt simán visszateszik a többi közé, ha az utcán esik le valami, azt is, a rakodók ne hidd, hogy akárcsak ekeze mosnak, mielött az árut átteszik az egyik helyröl a masikra.
Szóval amit akarsz, annak semmi értelme, az áru eleve nem tiszta, éppen csak nem elötted lett koszos.
Igen,ezzel tisztaban vagyok.De amirol
nem tudok az nem faj.Nem elottem nyulkalnak hozza.Amit megveszek,ahhoz igenis huzzun kesztyut.Olyan nagy elvaras lenne🤷♀️
Zavar és alig látok olyan helyet, ahol ne így lenne. Van jobb is. Szarul megtervezett kínálópultok, ami alá bejut a légy. Az a légy előtte egy kupac szaron volt, miután kikelt egy oszló dögből. Nyáron a kenyerek a sütőből az udvarra kerülnek hűlni, egyszer azt is láttam, hogy esik rá az eső.
Annyit tehet az ember, hogy az ilyen helyekről részletes értékelést ír a Google helyek értékeléséhez és Facebookra, ezeket egyre komolyabban veszik, de legalább a többi ember megtudja, mire is számítson.
Ugyanilyen kérdést írtam ki pár napja, jól lehurrogtak, hogy ne legyek finnyás.
De szerintem igazad van. Dolgoztam élelmiszerrel, rengetegen kezmosas nélkül távoztak a WC-bol.. Most azzal a kézzel ha összefogdossa a kaját + még a pénzt is, az nem túl egészséges szerintem, figyelni kéne a higiéniara.
Kesztyűben kéne megfogni szerintem az élelmiszert.
A nagy multikban olyan is van, hogy a hentes pultban megfogdossa a nyers húst, majd ugyanazzal a mozdulattal a felvàgottat, amit már úgy fogyasztasz otthon hőkezelés nélkül...
Nekem alapvetően erős az immunrendszerem, de volt már többször, hogy hanyos hasmenéses vírust kaptam el. :( Nem túl kellemes.
Aha.
Meg amikor a kesztyűs kezével fogja a villát, a nem kesztyűssel meg igazgatja a felvágottat...szerintem tökre buták és eszükbe se jut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!