Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor hogy van ez?

Most akkor hogy van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lomtalanításkor elvileg (!!!) már nem lehet lomizni. Ha ellepik a környéket az ordibáló, hangoskodó, szemetelő egyedek, akkor gondolom szólni kell valakinek.

Gondolom a rendőrnek. De gondolom a rendőr ilyenkor nem jön ki. Azt is gondolom, hogy ha ki is jön sem csinál semmit.

1 órán belül 3x hajtottam el 3 különféle csapatot. Az egyik betelepült a kapum elé egy kis fotelban, azt elzavartam (nincs is előttem lom...). A másik nekiállt itt szétszedni a szekrényt. A harmadik meg gondolta jó buli lenne becsengetni és a kapuban óbégatni, hogy van-e valami, de akkor már csak a kutyát engedtem előre.

Igen, tudom. 1 évben egy nap, el lehet és el is kell viselni. Nekem csak az a fura, hogy mindenkitől a rinyálást hallom, hogy mennyi baj van ezzel az egésszel, mégsem csinál semmit.

Lehet nem is várok értelmes választ, csak ki akartam írni magamból, hogy mi bosszant. :D

2019. márc. 12. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet bérelni utca védő fasisztákat. 50 000 egy 5 fős csoport, egy 300 méteres utca szakaszra. +5000 ha kutyát is hoznak. Drága, de nyugalom lesz legalább
2019. márc. 12. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Lomizz te is. Vagy csak nezzed a cuccokat ,az idegesiti oket. Vagy mondd,h lattal a kozelben rendoroket.

Mondd,h nemsoka leviszel egy tv-t meg egy nagy vaskadat. De termeszetesen megse,de hadd varjanak csak ott orakat a semmiert. :D

2019. márc. 13. 00:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!