Szerintetek milyen lenne a világ, ha az emberek soha nem rendelkeztek volna a látás képességével (és azóta sem)?
Úgy értem egyébként, hogy sem az emberek, sem az állatok, se semmilyen élőlény nem rendelkezett volna soha ilyen képességgel.
[ Ehhez kapcsolódóan a másik kérdésem: ti gondolkoztatok már ezen valaha? :) ]
Hamar meghalt volna Ádám és Éva.
-Beleesnek egy mély szakadékba, mert nem látják.
-Nem tudják gyógyítani a sebeket, betegségeket. CT-MR leletet szem nélkül nem lehet értelmezni.
"Illetve az sem biztos, hogy eszükbe sem jutna az embereknek. Most is gondolnak az emberek olyan képességekre, amikkel valószínűleg sosem rendelkezett senki, pl. teleportálás, időutazás, levitáció, telepátia, jövőbe látás, gondolatolvasás, stb"
Ezek egyike sem alapul érzékszervek hiánya miatt felfoghatatlan fogalmakon.
nekem tetszik a kérdés, és én is már gondolkoztam ilyesmiken.
arra is gondoltam, hogy biztos, hogy van olyan része a világnak, amit mi nem érzékelünk, pedig amentén is élhetnénk.
a világ biztosan ugyanilyen lenne, csak a társadalom és az emberek lennének mások. gondolom, nem lenne divat :D vagy a ruhák tapintása lenne fontos. meg hangszépségverseny lenne. gondolom, hogy minden lassabban menne, és élelemhez is nehezebben jutnának az emberek. ennek folyományaképp nem is lenne ennyire túlszaporodva az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!