Miért fáj annyira a visszautasítás?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy férfi. Kikezdtem vele. Messengeren ráírtam hogy nincs-e kedve velem talizni. Kikosarazott. Azt hittem tetszem neki.. gyakran flörtölgetett velem.. ezért is bátorkodtam bepróbálkozni. Aznap munkába láttam hogy nézett és mosolygott. Úgy tudom nincs senkije.2019. márc. 3. 17:48
11/15 A kérdező kommentje:
Pfu bakker utolsó.. 😁😣😣 az komoly. Bohócot csinálnak belőlünk... kell az egonak szerintem azért csinálják ezt.
2019. márc. 3. 19:44
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon rosszul esett akkor... :( és nem értem.
13/15 A kérdező kommentje:
Elhiszem utolsó 😣 nekem is szar most. Majd elmúlik. Lassan itt a tavasz 😉😊
2019. márc. 3. 20:38
14/15 anonim válasza:
igen :) nekem ez régebben volt, már van valakim azóta :D
drukkolok, hogy te is minél hamarabb lépj tovább. ezek a hülyék nem érdemelnek meg minket :D :D :D
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó 😊 örülök légy boldog 😊 Majd eljón az én időm is egyszer! 🙂
2019. márc. 4. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!