Nagykanizsán, esetleg körülötte (pl. : faluban) lehet még találni skinhead-et?
Figyelt kérdés
És ha Igen, merrefelé? A választ előre is köszi ^^.2019. febr. 25. 16:20
1/6 anonim válasza:
Szinte mindenhol találkozhatsz ilyen beállítottságú emberrel. Csak már nem lehet felismerni külső jelek alapján nem annyira látványos mint anno. Az átlagos embernek nem könnyű közel férkőzni az ilyen csoportokhoz....
2/6 anonim válasza:
kiváncsi lennék hogy nálad a skinhead mit jelent?
legyen kopasz?
tény h az vagyok, ismerek pár cigány gyereket , de társaságot nem alkotok velük. Nem vallom magam úgy különösképp semminek. Inkább csak vannak szélső jobbos nézeteim.
3/6 anonim válasza:
kiegészítve a válaszom inkább bonheadnak nevezném magam mintsem skinheadnek
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Nálam a skinhead nem csak azt jelenti h kopasz az illető, de erre most nem térnek ki hogy miért. Azért köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 2. 09:58
5/6 anonim válasza:
Lehet Kanizsán, én is bent vagyok a köreikben, pontosabban igyekszem, bár igaz, gót vagyok, de kedvesek, és megosztják a világnézeteiket. Azok, akik nem illenek oda, persze kiteszik, meg megvetik, de próbálják kerülni a fiziklális erőszakot, mert tanulnak és vannak már páran, akik családot terveznek. Nem kell nekik balhé, csak az eszme.
6/6 anonim válasza:
Az előző vagyok.
Igaz, vannak, akik külföldön élnek átmenetileg, meg más városokból járkálnak, de az egy csomópontjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!