Fatorexiam van. Szerintetek normalis?
Ahogy az anorexiások is úgy kérdező te is mentálisan beteg vagy. Jobb ha felfogod , hogy hosszútávon magaddal és a körülötted élőkkel cseszel ki. Abban nincs semmi vonzó ha mozdulni nem bírsz már annyi a hájad. Mint ahogy előttem is már leírták akár úgy le is betegethetsz, hogy örök életedre megbánod pl a cukorbaj se vicc.de te tudod. Ha neked jó úgy ,hogy majd másoknak kell rajtad segíteni miközben te magatehetetlen leszel mert mozdulni nem fogsz tudni akkor hajrá.
Azzal nincs probléma ha valakinek kis hája van de te többet akarsz.. mit gondolsz mi sülhet ki az egészből? Hát, semmi jó dolog. Ezt tartsd a tudatodban és gondolkozz kicsit előre is .
Igen, lehet egy kis részletet kiemelni abból, amit írtam, vagy lehet elgondokodni rajta. Borzasztó fiatal vagy, neked ez nem a jelened, hanem a jövőd.
Ha abba a hitbe ringatod magad, hogy mindig az lesz, mint most, akkor tévedsz. 20 évesen a szervezeted mindent kibír. De ha nem változtatsz, nyomorult életed lesz.
Szerintem ez mielőbb legyen, kedves kérdező! Mert a cukorbaj és az ízületi kopás nem fordítható vissza, plusz bzonyos túlsúly felett a bőröd is lógni fog és úgy fogsz kinézni, mint egy elázott motorosruha!
Plusz a fizikai gondjaid csak lesznek, de a menálisak már vannak! Azokat most kellene rendbe rakni!
Látom, a kommentemet is töröltetted, fordíts csak arrogánsan hátat a az egésznek, és tegyél úgy, mintha sosem írtam volna - de elolvastad és tudod azt is, hogy igaz! Innentől rajtad áll, hogy meg akarsz-e gyógyulni MOST vagy betegen akarsz élni egész életedben. Már az vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!