Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan "cserélhetném" le az...

Hogyan "cserélhetném" le az embereket akik körülvesznek?

Figyelt kérdés

Egy ideje elkezdtem változni kívülről és belűről is, és azt vettem észre akik eddig a barátaim voltak mára egy idegesítő emberek akik jobb ha elkerülnek mert nem szeretek velük lenni. Úgy érzem új embereket szeretnék megismerni és új barátokat szeretnék.

A legjobb barátnőmmel is teljesen megyünk 2 teljesen más irányba. Ha találkozunk nem érezzük egymással jól magunkat mert mindketten mást szeretnénk csinálni.

2019. febr. 17. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem lecserélést mondanék. Nálam úgy volt, hogy egyszerűen kisöpörtem az életemből azokat az embereket, akik fárasztottak/energiámat szívták/idegesítettek. Akiknek a társaságában már azt vártam, hogy mikor lesz már vége, mikor mehetek/megy már haza. Úgy iktattam ki, hogy nem kerestem őket, és "elkoptak". Persze volt, aki még többször felhívott, rám írt, de amikor sorozatosan nem reagáltam, nem vettem fel, nem válaszoltam, akkor "elkoptak".

Tudom, hogy drasztikus módja, de ennek más módja nincs sajnos. (Nekem el kellett múlnom negyven évesnek ehhez, hogy megtegyem.)

2019. febr. 17. 20:59
 2/3 A kérdező kommentje:
És neked jöttek új emberek az életedbe? Olyanok akikkel jól érzed magad?
2019. febr. 17. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy új jött, akivel jól érzem magam. És a régiek közül maradt kettő. Nekem ez így pont jó.
2019. febr. 18. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!