Miért halad ilyen rossz irányba az oldal?
Még néhány évvel ezelőtt is nagyon mások volt az itteni felhasználók és maga az oldal is. Segíteni szerettek volna egymásnak, megoldást találni a problémákra. Egyértelműen jobb volt a légkör, nem a gyűlölködés, a másikban való hiba keresése volt állandóan napirenden.
Hát kérdem én, hova tűnt a sok "priviben" buzgó kedves, jófej ember, a sok segítő válasz és az ezeket takaró emberek? :(
"Ha valakinek problémája van az élettel (/munkahellyel), vagy "Balázska", ha nem Balázska, vagy kamukérdés"
Most viccen kívül, a kérdések jelentős része tényleg "Balázska" meg "kamu kérdés"
Csak azt veszem észre, hogy ha felhívom erre a figyelmet, hogy totál meddő vitát folytatnak, mert megint ugyanaz a kérdező, akkor engem pontoznak le és vidáman idegesítik tovább magukat mert ezt élvezik. Vannak bajok.
Persze, mindenkinek vannak problémái az életben. Csak pont ezért veszíti el az oldal az értelmét, mert vannak azok a kérdezők akik 5 percenként tele bombázzák az oldalt a problémáikkal. Először kiírja miért szar az élet. Másnap miért szar az élet? Harmadnap csak nekem szar az életem? És bármit írsz akkor is ő a helikopter és csak neki van igaza.
Próbál az ember segíteni, tanácsot adni, véleményt kifejteni. Aztán nyugtázza hogy "b..zdmeg már megint te?"
Mostmár tényleg felismerem én is Balázskát. Totál jól leírja a magyar valóságot, a kérdéseiből ha nem is a saját munkahelyemet, de a környezetemét felismerem.
Valószínűleg magányos és megkeseredett, hogy ide írja ki.
Másnak van valakije pl, akivel esténként átbeszélheti a napját, érzelmeit, félelmeit, vica versa.... De ezeket jó kiadni. Gond lehet ott, hogy itt adhatja ki.
Az élet tényleg sz.r, úgy általában.
Már miért lennének kamuk ezek a kérdések és már miért származnának ugyanattól az embertől??
Nekem pl voltak olyan jellegű kérdéseim, hogy fogalmam sincs az életről, ez vagy az máshol is így megy-e. Mert fogalmatlan fiatal felnőtt vagyok.
Csak 2010-ben egy ilyen kérdésre még válasz is érkezett, nemcsak ekézés.
Szerintem is igazad van kérdező. Régen is voltak hülye kérdések és hülye válaszok, de ilyen nem volt hogy minden egyes kérdésnél le van pontozva szinte mindenki.
Bevallom én sokszor úgy vagyok vele, hogy inkább nem írok, mert tudom feleslegesen törném magam egy hosszabb válasszal, úgyis le lennék pontozva.. Nyilván nem ez a legfontosabb és nem erről szól ez az egész, de igen is elveszi az ember kedvét. A szerkesztőknek újítani kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!